SAKARYA'DA BİR TOHUM BEŞ BAŞAK

SAKARYA'DA BİR TOHUM BEŞ BAŞAK
  • 21 Mart 2018
  • İkra Derneği

SAKARYA'DA BİR TOHUM BEŞ BAŞAK

Kitap sizi hem geliştirir hem de gezdirir demiştik. Kitapla başlayan yolculuğumuz kitapla devam etmekte. 16 Mart 2018'de Sakarya Kocaali ilçesi Karşı Mahalle'de bizi bekleyen 70 kişiye hitap etmenin haklı gururunu yaşadık. 
Ekilen kitap okuma tohumunun sadece Karşı  Mahalle ile sınırlı kalmadığını ilave olarak dört mahallede daha başladığını büyük bir heyecanla anlatan Yakup abimizi dinlediğimizde, anladık ki boşa kürek çekmemişiz. 
Takdir, Tazir, Destek ve Denetleme Birim Başkanımız Talip DEMİR, Genel Sekreterimiz Yusuf ŞEREFLİ ve Genel Başkan Mehmet ÇELİK ile birlikte Sakarya Sebahattin Zaim Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Paşa ODABAŞ ile birlikte icra ettiğimiz programda konuğumuz Paşa ODABAŞ Bey yatsı namazından sonra gelen misafirlerimize hitap etti. Yaptığı konuşmada özellikle  Kur'an-ı Kerim'in anlamı  ile buluşmak üzerinde duran hatibimiz, okuduğumuzun hayatımıza yansıması gerektiğini vurguladı.
   Ahiret için çalışmamız gerektiğine de vurgu yapan konusmacımız, Allah'ın bize verdiği nimetlere şükür ile birlikte onlar üzerinde bireylerin ve toplumların da haklarını unutmamamız gerektiğini ifade etti. 
   Sevgi, dostluk, af ve barış üzerinde duran hatibimiz konuşmasını  40dk.da bitirdi. Başından sonuna heyecan içinde dinleyen misafirlerimiz konuşmacıya ve İKRA ailesine teşekkürlerini  defalarca dile getirdiler. 
 Birlikte hatıra fotoğrafı ile devam eden programımız; tekrarı için gelen ısrarlı davetlere "Evet" diyerek  ve Sakarya Kocaali Karşı  Mahalle İKRA ekibine teşekkür ederek tamamlandı.