Özgür Kudüs

Özgür Kudüs
  • 16 Mayıs 2018
  • İkra Derneği

Özgür Kudüs

Siyonistler ve İşbirlikçileri Kudüs’te Kendi Sonlarını Hazırlıyor

“Sakın, Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Allah, onları ancak gözlerin dehşetle bakakalacağı bir güne erteliyor.” (İbrahim suresi: 42).

İsrail terör devletinin İslâm âleminin kalbine bir hançer gibi saplandığı 1948 yılından beri, ilk kıblemiz ve miracın ilk durağı olan Mescid-i Aksa’nın yer aldığı Kudüs’ü de içinde barındıran Filistin topraklarında her gün Müslümanların değerleri çiğneniyor, katliamlar yapılıyor, kan ve gözyaşları akıtılıyor. Siyonistlerin ve başta ABD olmak üzere işbirlikçilerinin arş-ı alayı titreten bu zulümlerine, İslâm ve Arap âleminin neredeyse geneline hakim olan uşak yönetimlerin büründüğü ölüm sessizliği de çanak tutmakta ve cesaret vermektedir. Terör devleti İsrail son olarak, siyonistlerin kuklası durumundaki ABD başkanı Trump’ın Tel Aviv’deki Amerikan büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararının uygulanmasını protesto eden Gazze’deki sivillere açtığı ateş sonucu 60’ın üzerinde Filistinli kardeşimizi şehit etmiş ve 3000’e yakınını da yaralamıştır.

İKRA (İlim Kültür ve Rahmet) Derneği olarak, siyonist terör devletini lanetliyor, bu katliamlara çanak tutan Arap uşak yönetimlerini kınıyoruz; İsrail terör devletinin zulüm ve katliamlarına en şiddetli tepkiyi gösteren ve Filistinli kardeşlerimize en büyük desteği veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın yanında olduğumuzu, Kudüs ve Filistin davasına sahip çıkan herkesle yan yana ve tek vücut olduğumuzu beyan ediyoruz.

Son olarak siyonist terör devletine ve işbirlikçilerine şunu haykırıyoruz: Yaptığınız katliamlar bizi korkutmuyor; aksine verdiğimiz her şehit, ölüm uykusundaki İslâm âleminin uyanışına vesile oluyor; akan her damla kanımız, ümmet bilincinin yeşermesine can suyu oluyor. Dolayısıyla yaptığınız her zulümle kendi sonunuzu hazırlıyorsunuz ve bu son Allah’ın izniyle pek yakındır.

Bu vesile ile Sayın Cumhurbaşkanımızın davetiyle İstanbul-Yenikapı’da 18 Mayıs 2018 Cuma Saat: 16:00’da organize edilen “Özgür Kudüs” mitingine tüm gönüllülerimizi bekliyoruz.