MÜJDE!

• 10 Ekim 2017

MÜJDE!

İKRA SULTANBEYLİ'YE TEMSİCİLİK AÇMAYA HAZIRLANIYOR

Geçtiğimiz pazar günü İlim Kültür ve Rahmet (İKRA) Derneği Genel Başkan'ı Mehmet ÇELİK, Eğitim Birim Başkanı İlhan ULUÇ ve Takdir, Tazir ve Denetleme Birim Başkan'ı Talip DEMİR ile beraber gerçekleştirilen ziyarette ev sahibi Oktay KAYMAKÇI ve Hüseyin ÜNAL ile birlikte SULTANBEYLİ'de İKRA'nın çalışmalarının biran evvel başlamasına yönelik karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Yapılan müzakereler neticesinde Sultanbeyli ilçesinde bu çalışmanın ivedilikle başlaması konusunda fikir birliğine varılmıştır. En geç iki ay içerisine çalımanın başlaması kararına varılan toplantıda, insanımızın kitapla buluşturulmasının önemi bir kez daha yinelenmiştir.
Oktay KAYMAKÇI ve Hüseyin ÜNAL beylerin rehberliğinde başlayacak olan bu çalışmanın diğer ilçe ve illere de örnek bir olması beklenmektedir.