Muhabbet Yemeği

Muhabbet Yemeği
  • 02 Ağustos 2017
  • İkra Derneği

Muhabbet Yemeği

6 Şubat Cumartesi akşamı İKRA Ailesi olarak Yönetim Kurulu’ndaki eski ve yeni üyelerimizin tanışıp kaynaşması için teşkilatlanma birimimiz tarafından muhabbet yemeği programı tertip edildi. 
 
Programımıza İKRA Derneği merkez ve şubeler yönetim kurulu üyelerimiz katıldı. Yemek ile başlayan programımız, yemeğin ardından Başakşehir Şube Başkanımız Vahdet TURHAN hocamızın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. 
 
Sunuculuğunu Abdurrahman ATALAY kardeşimizin yaptığı programda Genel Başkanımız Mehmet Çelik Hocamız bir selamlama konuşması yaptı. Hocamızın konuşmasından sonra dünden bugüne İKRA Derneği’nin yaptığı çalışmalarını anlatan bir VTR izletildi. VTR, İKRA Ailesine duygu dolu anlar yaşattı.
 
VTR izlendikten sonra kurucu başkanımız Emin Atalay Hocamız bir konuşma yaptı. Konuşmasında; “İKRA Derneği olarak şimdiye kadar koyduğumuz hedeflerin birçoğunu gerçekleştirdik ve inanıyorum ki buradaki arkadaşlar bu hedefi on katına çıkaracak potansiyele sahipler. Bu ışığı gözlerinizde görüyorum.” dedi. Hocamız daha sonra kendisine gelen soruları cevaplandırdı. 
 
Programda, önceden aramızda olup şimdi çeşitli sebeplerden dolayı aramızda olamayan arkadaşlar yad edildi. Programımız çay eşliğinde muhabbetle son buldu.