EV SOHBETLERİ

• 02 Ağustos 2017

EV SOHBETLERİ

Derneğimizin temeli olan ve her açtığımız şubemizin oluşumunda büyük rol oynayan ev sohbetlerine bir yenisini daha ekledik. Bu sefer adres Hadımköy. Daha önce derneğimizin Güngören Şubesinde vazife alan Hüseyin ve Zeynel Toğ kardeşler  taşınma nedeniyle Güngören Şubedeki görevlerini bırakmak zorunda kalmışlardı ama bu onların İKRA  Derneğinde ki görevlerinin sona erdiği anlamına gelmiyordu. Aksine bu iki kardeşe İKRA Derneği tarafından daha meşakkatli ve bir o kadar da tatlı görev verilmişti. Orada bir temsilciliğin açılması için kendi evlerinde ev sohbeti başlatmaları istenmişti. Onlar görevi severek kabul etmiş ve hiç ara vermeden kolları sıvamış ve çalışmalara başlamışlardı. Çalışmaların meyvesini kısa sürede almışlardı ve Hadımköy’de düzenli olarak her Pazartesi ev sohbetlerini yapmaya başladılar. Bu hafta hem ziyaret hem destek amacıyla Kurucu Başkanımız Emin ATALAY Hocamız ile birlikte Hadımköy’de ki ev sohbetine iştirak ettik.  Sohbeti  Emin Hocamız yaptı. Hocamız Allah’a ve Peygamber’e imanın öneminden bahsettikten sonra bu konuların insanlarda derinleşmesi için mutlaka kitap okumaları gerektiğinin öneminden bahsetti. Sıcak sohbetimize ev sahibinin sıcak çay ve kurabiye ikramı ayrı bir tat kattı. Başka sohbetlerde görüşme temennileriyle ev sahibine şükranlarımızı sunup ayrıldık. Ev ziyaretimize Kurucu Başkanımız Emin ATALAY, Genel Merkez Sekreteryası  Yusuf ŞEREFLİ, Destek ve Denetleme Birimi Başkanı Talip DEMİR, Bağcılar Şubesi Başkanı Murat ŞEKER ve Genel Merkez Gençlik Birimi Başkanı  Feyyaz KALKAN katıldı.

İKRA DERNEĞİ DESTEK ve DENETLEME BİRİMİ