EĞİTİM

• 13 Ekim 2017
  • İkra Derneği

EĞİTİM

İKRA Derneği Sakarya Temsilciliğinde yapılan sohbetimizin bu haftaki konuk hocası Kocaali İlçe Müftüsü Ahmet Halıcıoğlu idi.

Sohbetimiz Kuran tilavetiyle başladı. Ardından kürsüye gelen hocamız eğitimin öneminden bahsetti. Eğitimin anne karnından başlayarak mezara kadar sürdüğünü söyleyen hocamız, geçmiş dönem ilim ve bilim insanlarının eğitime ve okumaya verdiği önemden söz ederek aynı şekilde bizlerinde okumaya önem vermesi gerektiğini vurguladı. Kendimizi eğitirken çocuklarımızı göz ardı etmemiz gerektiğini, onların üzerinde de aynı hassasiyeti göstermemizi söyleyerek sohbetini dualarla bitirdi.

Her hafta cuma akşamı yatsı namazından sonra yapılan sohbetlerimize sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız.